Photoshoot: Anikken Elden

Heres more images from my shoot with Anikken Elden =) 

I REALLY do like the retouch on the one with the coat myself.. if I may say so.. 

Im quite pleased with it.. Im starting to nail this D&B thing.. Ill do something superglossy on my next shoot, and we’ll see if I can get it more Jill Greenberg-esque..=) 

_u1c2303-edit-edit

raw00108-edit-2

Advertisements

6 responses to “Photoshoot: Anikken Elden

 1. Fine bilder, men vær forsiktig med D&B. Modellen ser syk/spiseforstyrret ut når kragebeinet, kinnbeina og kraniet blir så fremhevet.
  Det er jo kult at man kan fremheve deler av kroppen med Dodge & Burn, men det vil se mye penere ut hvis “skyggene” ikke er så harde og så mørke i forhold til hudfargen. Alt med måte 🙂

  • Liker litt ekstra kontraster jeg.. = )

   Fått noen kommentarer fra folk som ikke liker så masse, men også endel som liker det veldig godt =) Så vetkje. Kan kanskje redusere noen prosent på ene laget for å få litt detaljer tilbake i det svarte.
   Synes du alle bildene er for kontrast rike? Oo

 2. Kontrast og en glossy look er selvfølgelig bra å tilføre bilder for å få dem til å se bedre ut, men skyggene du lagde ble så mørke at det ser ut som om skjelettet stikker veldig ut og det gjorde at min første tanke ble “Har hun anoreksi?!”

  Selv om modellene i Jill Greenbergs bilder er fotosjåppet, glossy og har fått tilført kontrast, så ser de likevel naturlige ut og skyggene er ikke så markante. Det ser ut til at når Greenberg bruker Burn Tool, så går hun for en nyanse som bare er 1-3 nivåer mørkere enn resten av hudfargen. Eksempel: Surfer-bildet av Cameron Diaz til “Charlie’s Angels: Full Throttle”.

  Det er bare å fortsette å øve på D&B-teknikken, så blir du nok like god som Greenberg 🙂

 3. Prøvde ikkje å etterligne greenberg her, har def. mye mere kontrast enn hu. Bruker å ha ja. Mere desaturering og mere kontraster.

  De fleste fashionmodeller har borderline spiseforstyrrelser uansett. Så vet ikke helt om det er negativt 😉

  Har jo også en helt annen lyssetting, og det blir mere som at hun demper midttonene sine ett par hakk, og øker litt på highligtsene. Skyggene gjør hun ikke så mye mørkere – synes svartfargen hennes ofte er litt for blasse oO

  Men skal ta en glossy shoot på Tirsdagen, der jeg har det litt mere shiny faces-style, med sølvparaply og dish som main, og 2 kickers.

 4. Gleder meg til å se resultatet 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s